Aannemersbedrijf J Hermans en Zoon Kerkrade | Klusgo
Kerkrade

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

Hermans en Zoon

 

Meer dan 40 jaar ervaring in het tevreden stellen van klanten op het gebied van bouwen en verbouwen. Vader en zoon werken samen aan uw project. Lees meer over ons bedrijf op de pagina "bedrijfsprofiel".

Geen klus is te groot voor deze aannemer uit Zuid-Limburg. Of het nu gaat om de renovatie van uw badkamer, verbouwing van een onderverdieping, aanbouw van een garage of een geheel nieuwe uitbouw als verlengstuk van uw woonkamer, Hermans en zoon kan deze klus voor uw klaren.

Wij zullen eerst samen met u rondom de tafel gaan zitten en al uw wensen noteren. Wij geven u gelijktijdig een gedegen advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Daarna zullen wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen. Mogen wij dan deze werkzaamheden voor u uitvoeren, dan zullen wij alles stap voor stap doorlopen en met u bespreken. Lopen wij tegen problemen aan dan lossen wij deze graag voor u op. Samen met gespecialiseerde vakmensen verzorgen wij voor u alle werkzaamheden die horen bij een bouwproject op maat. Betegelen van een vloer, stucadoorswerkzaamheden, electriciteit, gas en water, verwarming, dakbedekken, ramen en deuren enz enz.

Op onze referentiepagina ziet u enkel foto's van opgeleverde projecten, uitgevoerd door Hermans en zoon. Op onze Facebookpagina vind u aktuele foto's.

Doordat Hermans en zoon is aangesloten bij het "Bouw garant fonds" kunnen wij u een eerlijke garantie bieden op al onze werkzaamheden. De algemene voorwaarden en meer informatie over Bouw Garant kunt u hier terug vinden.

Aannemersbedrijf J Hermans en Zoon zijn betrouwbaar Aannemer in Kerkrade

Woont u in Kerkrade? De gespecialiseerde Aannemer zijn actief in de omgeving van Kerkrade. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Kerkrade uitsluitend met Aannemersbedrijf J Hermans en Zoon.

Erkende Aannemer in Kerkrade

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Aannemer in Kerkrade. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord