B B Elektrotechniek BV Breda Noord | Klusgo
Breda Noord

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

B & B Elektrotechniek is opgericht in 1998 door 2 enthousiaste Bedrijfskader studenten naar aanleiding van een geslaagd afstudeerproject bij de afdeling Management Infrastructuur van KPN Telecom.

Sinds 2006 wordt B & B Elektrotechniek gerund door Alfons Bouwen. In de beginperiode richten we ons met name op sterkstroom-, licht- en telecominstallaties. Gedurende de jaren zijn we ons door behoeftes vanuit opdrachtgevers steeds meer gaan richten op brand- en beveiligingsinstallaties waardoor we zijn door ontwikkeld tot een ware elektrotechnische installatiespecialist.

B & B bestaat momenteel uit 10 gemotiveerde werknemers. De betrokkenheid binnen het bedrijf is erg groot. Onze kracht zit met name in het ontzorgen van onze opdrachtgevers d.m.v. kennis, kwaliteit en duurzame samenwerkingen.

B B Elektrotechniek BV Breda Noord | Klusgo

B B Elektrotechniek BV zijn betrouwbaar Elektricien in Breda Noord

Woont u in Breda Noord? De gespecialiseerde Elektricien zijn actief in de omgeving van Breda Noord. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Breda Noord uitsluitend met B B Elektrotechniek BV.

Erkende Elektricien in Breda Noord

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Elektricien in Breda Noord. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Klusgo B.V
KvK nummer-80630839
Het Poortgebouw,
Beech Avenue 54-62,
1119 PW Schiphol-Amsterdam

Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord