CG Security Feijenoord | Klusgo
Feijenoord

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

CG Security is sinds 1996 actief op de Nederlandse markt en gevestigd te Rotterdam nabij het Feyenoord stadion. Ontwikkelingen, zoals vergrijzing en afnemende sociale controle vragen om nieuwe behoeften op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid, zorg en domotica. 

CG Security speelt in op die behoeften door haar klanten een veilig gevoel aan te bieden in en rond het huis, kantoor of bedrijf door middel van betaalbare beveiliging op maat waarbij kwaliteit centraal staat. Onze medewerkers denken met u mee en ontzorgen u met hoogstaande dienstverlening op het gebied van veiligheid. CG Security werkt hierbij graag samen met innovatieve partijen in de markt, die blijvend op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen. CG Security is om die reden in staat om standaard producten en maatwerk aan te bieden op het gebied van medische veiligheid, brandveiligheid en inbraakbeveiliging tegen een betaalbare prijs.

SERVICE & PRODUCTEN
Onze producten zijn leverbaar in een aantal productvarianten, zodat voor elke woon- en of bedrijfssituatie een passende beveiligingsoplossing geboden kan worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CG Security. 

 

CG Security Feijenoord | Klusgo
CG Security Feijenoord | Klusgo
CG Security Feijenoord | Klusgo
CG Security Feijenoord | Klusgo
CG Security Feijenoord | Klusgo
CG Security Feijenoord | Klusgo
CG Security Feijenoord | Klusgo
CG Security Feijenoord | Klusgo

CG Security zijn betrouwbaar Beveiliging in Feijenoord

Woont u in Feijenoord? De gespecialiseerde Beveiliging zijn actief in de omgeving van Feijenoord. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Feijenoord uitsluitend met CG Security.

Erkende Beveiliging in Feijenoord

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Beveiliging in Feijenoord. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord