Eertink Elektrotech BV Lelystad | Klusgo
Lelystad

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

In 1971 is door Jan Hendrik Eertink het familibedrijf Eertink Installatietechniek opgericht, dat gevestigd werd in Flevolands hoofdstad Lelystad. De beide zoons  Gerrit en Maarten traden al snel toe om de groeiende werkzaamheden aan te kunnen.

Het installatiewerk op elektrotechnisch vlak werd al snel uitgebreid met gasinstallaties voor tankstations, waarbij al veel arbeid werd gestoken in projectbouw, utiliteit en industriële elektro technische installaties. In 1994 werd met trots het certificaat “Erkend Waarborg Installateur” binnen gehaald.

In 1996 nam Maarten Eertink de taken van zijn vader over, waarin de jaren daarna opdrachten voor o.a. Libertel (tegenwoordig Vodafone) en DuitsTelecom werden binnengehaald. In 2001 trad Jan Hendrik, zoon van Maarten Eertink toe tot het bedrijf, waarbij heden ten dage ook zoon Marc werkzaam is.

Al 45 jaar innoveren wij op elektro technische installatie werkzaamheden met oog voor detailkwaliteit en waarborging van veiligheid. Wij nodigen u van harte uit om uw project toe te voegen aan onze Landelijke variërende portfolio.

Eertink Elektrotech BV Lelystad | Klusgo
Eertink Elektrotech BV Lelystad | Klusgo
Eertink Elektrotech BV Lelystad | Klusgo

Eertink Elektrotech BV zijn betrouwbaar Elektricien in Lelystad

Woont u in Lelystad? De gespecialiseerde Elektricien zijn actief in de omgeving van Lelystad. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Lelystad uitsluitend met Eertink Elektrotech BV.

Erkende Elektricien in Lelystad

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Elektricien in Lelystad. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord