Fixwell Shop Enschede-Noord | Klusgo
Enschede-Noord

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

Wij zijn een online shop die gespecialiseerd is in de verkoop van beveiligingscamera's, camera-observatie, alarm en toegangscontrolesystemen. Fixwell Shop biedt geen honderden producten aan tegen de allerlaagste prijs. De verkoop van kwalitatieve beveiligingscamera's voor een faire prijs, dat is waar wij voor staan. Dit alles wel met de service die het product waardig is. Dit betekent wel dat sommige producten die wij verkopen enige technische kennis vereisen. Ook worden producten aangeboden waarbij de installatie door een deskundige zelfs verplicht is.
 

Goede merken tegen scherpe prijzen

Fixwell Shop verkoopt onder andere beveiligingscamera's en andere producten van Risco, Dahua, Vivotek en van Paxton. Natuurlijk blijven wij altijd zoeken naar goede merken en zullen we ons assortiment beveiligingscamera's laten groeien. Veel van onze producten komen rechtstreeks bij de importeur van het merk vandaan. Dat is ook de reden dat wij beveiligingscamera's van de beste merken tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Uitstekende service en vraagbaak

Door onze ervaring en expertise kunt u naast de verkoop bij ons ook altijd terecht voor vragen over de installatie en/of configuratie van uw camera beveiliging. Ook willen wij u helpen door voor u op zoek te gaan als u een bepaalde CCTV beveiliging camera of onderdeel nodig heeft. Doordat wij de nieuwste trends op de voet volgen blijft ons assortiment beveiligingscamera's groeien. Bij ons heeft u de beste keus.

Installatie en configuratie beveiligingscamera set

Ook kunt u bij ons terecht voor de installatie en configuratie van beveiligingscamera, alarm en toegangscontrolesystemen. Wij hebben een samenwerking met Fixwell. Dit zijn mensen met een technische achtergrond, die met u mee denken en u ook projectmatig kunnen adviseren. Op een deskundige en betaalbare manier en met veel service, kunnen zij de installatie en configuratie van uw beveiligingscamera's uitvoeren

Fixwell Shop Enschede-Noord | Klusgo

Fixwell Shop zijn betrouwbaar Beveiliging in Enschede-Noord

Woont u in Enschede-Noord? De gespecialiseerde Beveiliging zijn actief in de omgeving van Enschede-Noord. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Enschede-Noord uitsluitend met Fixwell Shop.

Erkende Beveiliging in Enschede-Noord

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Beveiliging in Enschede-Noord. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

klusgo
Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Klusgo B.V
KvK nummer-80630839
Het Poortgebouw,
Beech Avenue 54-62,
1119 PW Schiphol-Amsterdam

+31 850041602 of info@Klusgo.nl
Openingstijden klantenservice:
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord