Flier Installatiegroep Zeist | Klusgo
Zeist

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

Al meer dan 45 jaar maakt Flier Installatiegroep naam in de woning- en utiliteitsbouw, retail en industrie. Het geheim achter ons succes is zo eenvoudig, dat we het graag met u delen: we doen gewoon wat nodig is. Anders gezegd maken we het nooit moeilijker dan het is.

Zo zijn we ooit lokaal begonnen, om met deze aanpak eerst de Betuwe en later heel Nederland te veroveren. Het bedrijf groeide met deze ontwikkeling en steeds grotere opdrachtgevers mee, maar we zijn nooit vergeten waar we vandaag komen.

Persoonlijk contact staat nog altijd voorop en onze betrokkenheid is groter dan ooit. Dat laatste heeft alles te maken met onze rol als totaalinstallateur en adviserend bouwpartner.

Flier Installatiegroep Zeist | Klusgo

Flier Installatiegroep zijn betrouwbaar Elektricien in Zeist

Woont u in Zeist? De gespecialiseerde Elektricien zijn actief in de omgeving van Zeist. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Zeist uitsluitend met Flier Installatiegroep.

Erkende Elektricien in Zeist

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Elektricien in Zeist. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Klusgo B.V
KvK nummer-80630839
Het Poortgebouw,
Beech Avenue 54-62,
1119 PW Schiphol-Amsterdam

Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord