Gagliano Bouw en Onderhoud Huizen | Klusgo
Huizen

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

Gagliano Bouw en Onderhoud

Gagliano bouw is uw Bouwbedrijf uit Huizen. Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote bouw werkzaamheden. Wij nemen alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit handen.

Bent u op zoek naar het uitbreiden of verbouwen van uw woning? Plaatsing van een keuken? Die nieuwe dakkapel? Of het aanpassen van die wand of de indeling van uw ruimte? Wij komen samen met u tot een plan en gaan vervolgens tot de uitvoering over.

Renovatie Keukens en Badkamers

Zo kunt u ons inzetten voor een enkele kozijn of raam tot een complete renovatie van uw keuken, badkamer of andere ruimte. Wij denken graag mee met de meest logische plaatsing en constructie van uw kozijnen, ramen, deuren, wanden en plafonds.

Wij plaatsen en monteren ook regelmatig complete keukens. Inclusief aansluitingen, leidingwerk, electra en onderhoud, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe keuken. Ook voor uw toilet en badkamer verzorgen wij de aanbouw, verbouw of renovatie. Inclusief het benodigde leiding en tegelwerk.

 

Gagliano Bouw en Onderhoud Huizen | Klusgo
Gagliano Bouw en Onderhoud Huizen | Klusgo
Gagliano Bouw en Onderhoud Huizen | Klusgo

Gagliano Bouw en Onderhoud zijn betrouwbaar Aannemer in Huizen

Woont u in Huizen? De gespecialiseerde Aannemer zijn actief in de omgeving van Huizen. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Huizen uitsluitend met Gagliano Bouw en Onderhoud.

Erkende Aannemer in Huizen

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Aannemer in Huizen. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord