IJssel Elektro Deventer | Klusgo
Deventer

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

Gaat u nieuw-bouwen, verbouwen of heeft u andere wensen op het gebied van elektro zowel zakelijk als particulier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! IJssel Elektro is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in elektrotechniek. Door onze no-nonsense mentaliteitsnelle service en persoonlijk contact gaan wij altijd voor een 100% tevreden klant. Naast het aanpassen en installeren van elektrische installaties zijn wij ook gespecialiseerd in Camera Systemen. Met het oog op de toekomst kunnen wij ook innovatieve en duurzame oplossingen bieden voor uw installatie. Denk hierbij aan LED verlichting, elektrische vloerverwarming of zonnepanelen. Wij horen graag van u!

IJssel Elektro Deventer | Klusgo

IJssel Elektro zijn betrouwbaar Elektricien in Deventer

Woont u in Deventer? De gespecialiseerde Elektricien zijn actief in de omgeving van Deventer. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Deventer uitsluitend met IJssel Elektro.

Erkende Elektricien in Deventer

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Elektricien in Deventer. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord