Jeroma Bouw Huizen | Klusgo
Huizen

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

Jeroma Bouw is een bouw bedrijf dat garant staat voor professionaliteit en kwaliteit. In combinatie met onze gedreven heden jaren lange ervaring kunnen wij een goed product leveren. Kortom uw ideale partner bij al uw werkzaamheden in en om uw woning.
 

Keukens

Wij kunnen de plaatsing en levering van uw complete keuken verzorgen. Groot voordeel is ook, dat wij een totaal concept bieden. Alle werkzaamheden voeren we zelf uit, wat natuurlijk tijd en geld bespaart! Bovendien sluiten wij alle apparatuur voor u aan. Iets wat de meeste keuken leveranciers niet voor u doen.

Verbouwingen en Renovatie

Natuurlijk houd Jeroma Bouw zich ook bezig met verbouwingen van uw woning, het vervangen van kozijnen, het vergroten van een woonkamer en het overkappen van een garage, uitbreiden met een aanbouw, Of u denkt aan het laten plaatsen van een dakkapel of juist het verbouwen van een badkamer of keuken.

Uitbouw

Het realiseren van een uitbouw van de woning is een goede oplossing om de leefruimte in huis aanzienlijk te vergroten.Een uitbouw kan met plat dak of puntdak, dit ligt eraan op wat voor manier uw huis is gebouwd. Natuurlijk zal het hebben van een uitbouw de prijs van uw huis aanzienlijk laten stijgen.

Badkamers

Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van sanitaire installaties. Bent u van plan uw badkamer of Toilet te laten renoveren neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben reeds vele badkamers en toiletten gerealiseerd en zien het als een uitdaging ook uw badkamer of toilet naar uw wens te maken.

Jeroma Bouw Huizen | Klusgo
Jeroma Bouw Huizen | Klusgo
Jeroma Bouw Huizen | Klusgo
Jeroma Bouw Huizen | Klusgo

Jeroma Bouw zijn betrouwbaar Bouwbedrijf in Huizen

Woont u in Huizen? De gespecialiseerde Bouwbedrijf zijn actief in de omgeving van Huizen. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Huizen uitsluitend met Jeroma Bouw.

Erkende Bouwbedrijf in Huizen

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Bouwbedrijf in Huizen. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie.

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Klusgo B.V
KvK nummer-80630839
Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord