Manders Bouwen Timmerbedrijf Heerlen | Klusgo
Heerlen

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

Welkom bij Manders bouw- en timmerbedrijf

Manders bouw- en timmerbedrijf realiseert al meer dan 35 jaar bouwprojecten met vakmanschap. Of het nu gaat om een verbouwing, een volledige renovatie of een volledige nieuwbouw, wij kunnen u van dienst zijn. Kwaliteit, prijs en oplevering van onze projecten kunnen iedere concurrentie aan.

Van een eenvoudige reparatie tot het maken van een keuken of badkamer, het plaatsen van een dakkapel, het renoveren van een woning of het geheel nieuw bouwen van uw garage of huis; wij zijn u graag met raad en daad van dienst. Test u ons gerust, wij tonen u graag ons vakmanschap.

Manders Bouwen Timmerbedrijf Heerlen | Klusgo

Manders Bouwen Timmerbedrijf zijn betrouwbaar Aannemer in Heerlen

Woont u in Heerlen? De gespecialiseerde Aannemer zijn actief in de omgeving van Heerlen. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Heerlen uitsluitend met Manders Bouwen Timmerbedrijf.

Erkende Aannemer in Heerlen

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Aannemer in Heerlen. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord