Nusman Elektrotechnisch BV Oosterpoortwijk | Klusgo
Oosterpoortwijk

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

GESCHIEDENIS NUSMAN

Onze geschiedenis begint. De heer Daan Nusman gaat de samenwerking aan met de heer Swaagman, eigenaar en oprichter van Swaagman Electrotechniek in Groningen. Dit bedrijf dateerde uit begin 1900, de periode waarin elektriciteit een rol gaat spelen in ons leven. De naam van het bedrijf verandert door de samenwerking in D.F. Nusman Electrotechniek. Echter, een familielid van de heer Nusman heeft ook een bedrijf met de naam Nusman Electrotechniek. Dit leverde soms verwarring op, waardoor werd gekozen voor de naam Swaagman - Nusman.

De heer Swaagman overlijdt eind jaren '70. Daarmeen komt een einde aan de naam. Daan Nusman gaat alleen verder onder de naam Nusman Electrotechniek. Inmiddels is ook zijn zoon Bert Nusman werkzaam in het bedrijf. Van oudsher richt Nusman Elektrotechniek zich op elektrotechnische installaties als bijvoorbeeld licht- en krachtinstallaties.

Specialisaties

Met de komst van Bert gaat het bedrijf zich in een aantal activiteiten specialiseren:

  • Advies, aanleg en onderhoud van kabeltelevisie systemen
  • beveiligingssystemen

Nusman Elektrotechnisch BV Oosterpoortwijk | Klusgo

Nusman Elektrotechnisch BV zijn betrouwbaar Elektricien in Oosterpoortwijk

Woont u in Oosterpoortwijk? De gespecialiseerde Elektricien zijn actief in de omgeving van Oosterpoortwijk. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Oosterpoortwijk uitsluitend met Nusman Elektrotechnisch BV.

Erkende Elektricien in Oosterpoortwijk

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Elektricien in Oosterpoortwijk. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

klusgo
Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Klusgo B.V
KvK nummer-80630839
Het Poortgebouw,
Beech Avenue 54-62,
1119 PW Schiphol-Amsterdam

+31 850041602 of info@Klusgo.nl
Openingstijden klantenservice:
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord