Schekman Elektrotechniek Nijmegen-Nieuw-West | Klusgo
Nijmegen-Nieuw-West

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

Schekman

Wij zijn Schekman, al decennialang bekend vanwege onze hoogwaardige elektrotechnische installaties in de zakelijke markt. En hoewel elektrotechniek nog steeds de basis is van onze activiteiten, dekt de naam Schekman Elektrotechniek de lading al lang niet meer. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal vakgebieden die raakvlakken hebben met de elektrotechniek, maar beter als aparte disciplines kunnen worden gezien. We hebben ruim 85 jaar ervaring in totaaloplossingen voor alle soorten installaties en disciplines, variërend van brandmeldinstallaties tot beveiligingssysteem. Vanuit onze specialisaties zoeken we voortdurend naar de toegevoegde waarde waarmee we voor u onderscheidend zijn. Daarnaast kunnen wij als totaalinstallateur u de zorg voor alle installaties uit handen nemen.

Schekman Elektrotechniek Nijmegen-Nieuw-West | Klusgo

Schekman Elektrotechniek zijn betrouwbaar Elektricien in Nijmegen-Nieuw-West

Woont u in Nijmegen-Nieuw-West? De gespecialiseerde Elektricien zijn actief in de omgeving van Nijmegen-Nieuw-West. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Nijmegen-Nieuw-West uitsluitend met Schekman Elektrotechniek.

Erkende Elektricien in Nijmegen-Nieuw-West

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Elektricien in Nijmegen-Nieuw-West. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie. Uw klus wordt verzekerd tot 2 miljoen euro.*

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Klusgo B.V
KvK nummer-80630839
Het Poortgebouw,
Beech Avenue 54-62,
1119 PW Schiphol-Amsterdam

Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord