Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Almere Stad

Controleer vooraf de garantievoorwaarden goed met uw vakman. Garantie kan verschillen per opdracht.

‘Schilder & Timmerbedrijf Sportschilder’ is een eenmanszaak met personeel. Mijn wortels liggen zowel in het schilderen, als in het onderwijs. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als docent Lichamelijke opvoeding, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor het ondernemerschap. 

Mocht een klus te groot zijn dan werk ik met een collega schilders of timmermannen, per project wordt er dan gekeken wie er nodig is met de daarbij de gevraagde kennis en vaardigheden.
Naast de schilder en timmerwerkzaamheden bieden wij ook andere werkzaamheden aan die binnen ons vermogen liggen zodat de klant alle werkzaamheden onder een dak uitgevoerd krijgt en niet voor elke andere klus een ander bedrijf moet laten komen. De klant kan met veel werkzaamheden bij ons terecht. Voordeel van dit alles is een directe communicatie en uitvoering in één hand. 

De ‘Sportschilder’ is gevestigd in: Almere en Dronten. Door de centrale ligging van deze plaatsen hebben we een goede bereikbaarheid in de ‘Flevopolder’ en daar omheen. Alle klussen op ongeveer een uur rijden is voor ons geen enkel probleem.

 

DE WERKWIJZE:

Of het nu gaat om schilderwerk voor binnen of buiten, het zetten van glas, timmerwerk, behangen, spuiten van wanden of houtrotreparatie, te allen tijde zal eerst een vrijblijvende afspraak met u gemaakt worden. We luisteren naar uw wensen en schatten de werkzaamheden per situatie in.

Dit kennismakingsgesprek heeft als primair doel uw wensen en onze mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen. Tijdens het gesprek worden er adviezen uitgebracht over de kleuren en materiaal. Uiteraard wordt er ook een technisch advies uitgebracht over de staat van het schilderwerk. Vervolgens maak ik aan de hand van uw wensen en mijn bevindingen een geheel vrijblijvende offerte op waarin precies vermeld staat wat de werkzaamheden zijn en wat ze exact inhouden. Deze offerte kan per post of e-mail aan u verzonden worden. Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt deze op dezelfde wijze aan u bevestigd worden. In die bevestiging dan zal ook een startdatum besproken worden. U kan de offerte ondertekenen of bevestigen door middel van een aanbetaling.

Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo
Sportschilder Almere Stad | Klusgo

Sportschilder zijn betrouwbaar Bouwbedrijf in Almere Stad

Woont u in Almere Stad? De gespecialiseerde Bouwbedrijf zijn actief in de omgeving van Almere Stad. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn, daarom werkt Klusgo in Almere Stad uitsluitend met Sportschilder.

Erkende Bouwbedrijf in Almere Stad

Via onze website klusgo.nl verzend verzoek naar meerdere erkende Bouwbedrijf in Almere Stad. We adviseren je om meerdere vakmannen te selecteren, indien mogelijk. Beslis niet alleen op basis van prijs, maar bekijk ook de profielen en reviews van vakmannen.

In heel Nederland

Boek direct een vakman online voor al uw klussen in en om het huis!

Geen Centrale

Dezelfde dag direct contact met een erkend vakman.

Klus garantie*

Als klant heeft u recht op kwaliteit en garantie.

Klusgo is de site die de consument in direct contact brengt met vakmensen. De consument plaatst een klus waarop vakmensen kunnen reageren.
Klusgo B.V
KvK nummer-80630839
Whatsapp: +31 850041602
Email: info@Klusgo.nl
Ma-Vrij 09.00 uur t/m 17.00 uur
Over Klusgo
Als je Klusgo gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid. Klik hier om te zien welke cookies dat zijn en wat ze doen. akkoord